ontvang - ontspan- verbind

Yoga Mission

~Sandra Welten~

Workshops

Fijn dat je een kijkje komt nemen naar onze maandelijkse workshops. We bieden een gevarieerd aanbod om je zintuigen te prikkelen, je bewustzijn te vergroten en innerlijke rust te vinden. Yoga Mission is dé ontspannings,- en bewustzijnstudio van Amersfoort Vathorst. Kleine groepen en midden in het groen bij Natuurboerderij de Brinkhorst. Voel je welkom!

Benieuwd naar een hele dag of weekend voor jezelf op een unieke locatie? Kijk dan bij onze Retreat aanbod.

Workshop Opstelling & kinesiologie

Vrijdag 19 april

‘We zaaien een zaadje voor de toekomst’

Deze workshop is een unieke combinatie tussen werken met energie & een opstelling. Alles wat we meemaken wordt opgeslagen in ons lichaam. Gebeurtenissen hoe groot of klein worden omgezet in bepaalde gedachten, handelingen of fysieke ongemakken. Om hier helder inzicht in te krijgen is de combinatie van een opstelling & kinesiologie een hele fijne manier om vanuit stilte en zachtheid heling te brengen.

De baarmoeder is verbonden met je voormoederlijn.  Deze staat voor je oorsprong, scheppingskracht, creatie, vrouwelijkheid, oerkracht, zachtheid, emotie, ervaren. De focus van de opstelling ligt op de verbinding met je vrouwelijke kracht dus de herinnering aan een baarmoeder in volle potentie.  Dus laagdrempelig en in een veilige setting voor iedereen beschikbaar.

Wat is een Opstelling?:  een visueel gemaakt systeem. Een spiegel waarbij je inzicht krijgt in je eigen denkpatronen & overtuigingen. Deze avond focussen we op herkomst vanuit de voormoederlijn (dus alle generaties voor ons, ook die we niet kennen en/of niet meer leven). Je gaat voelen welke ervaringen vanuit eerdere voormoeders zijn doorgegeven en ervaren welke invloed dit heeft in jouw leven. Dit kan bewust of onbewust. Om een voorbeeld te geven, wanneer je vaak voor iemand zorgt, maar vergeet om voor jezelf te zorgen. Dit kan voortkomen uit een dynamiek die is ontstaan tussen jou en je moeder om voor haar te willen zorgen of om erkenning te krijgen. Dit herhaalt zich dan vaak in patronen naar anderen.

Het is lastig in woorden uit te brengen. Er wordt weinig gepraat tijdens de opstelling zelf zodat je kunt ervaren/voelen en we werken met representanten.

 Het gaat deze avond dus niet alleen over je eigen moeder, maar alle vrouwen die jouw moeder voor zijn gegaan. Vanuit onze voormoederlijn krijgen we steun en kracht maar krijgen we ook alles doorgegeven wat zij hebben meegemaakt, generatie op generatie. Om meer inzicht te krijgen in jouw conditioneringen, gedachte, angsten en gevoel kan deze workshop je helpen om te verbinden, te helen en te accepteren. Ook leren we je terug te geven wat niet van jouw is, zodat je steun i.p.v. zwaarte kan ervaren en alles weer gaat stromen. Je zet jezelf helemaal in je kracht.

Bij Kinesiologie werken we met strekking op de meridianen, spiertesten & oliën om zo je volle potentieel te benutten en innerlijke rust te ervaren. Daarom is dit een prachtige combinatie met Systemisch werk.

Met een kleine groep vrouwen komen we samen en begeleiden Sandra (eigenaresse Yoga Mission) & Margreet van Cura di Flora (systemisch werker, coach & kruidendeskundige) jouw tijdens deze prachtige reis in de lente. We bundelen onze krachten en dragen avond met alle aanwezige vrouwen.

Programma:

  • Welkom & Intentie
 • Uitleg  Kinesiologie & oefeningen, visualisatie
 • Uitleg Systemisch werk
 • Opstelling 1: verbinden met je oermoeder
 • Opstelling 2: verbinden met jezelf, je eigen moeder & oermoeder
 • Reflectie (voor jezelf, niet in groep)
 • Bewegingsoefening
 • Afsluiting met thee & lekkers

Geen yoga / opstellingen ervaring nodig! Aanmelden via je account in MomoYoga of onderstaand aanmeldformulier.

*Mensen met psychische problemen of verleden met ernstig (seksueel) misbruik, vragen we eerst een arts /behandelaar te raadplegen en te overleggen of deelname mogelijk is.

♡Datum & Tijd: Vrijdag 19 april van 19.30 tot 22.00 uur

♡Investering: € 49,- early – bird  (t/m 1 april) / € 59,- regulier ticket.

Docente: Eigenaresse Sandra & Gastdocente Margreet van Cura di Flora

Locatie: Yoga Mission bij Natuurboerderij de Brinkhorst, Wageningseberg 43 in Amersfoort Vathorst

Cacao & Yoga Nidra met handpan VrijMiBo

Vrijdag 10 mei

Onze VrijdagMiddagBoost is weer terug. Een mini-retreat tijdens deze meivakantie die in het teken staat van cacao, yoga nidra & muziek op de handpan. De overgang van lente naar zomer staat voor Bloei en jij mag stralen! Open je hart en geniet van deze middag, helemaal voor jezelf. 

In een kleine groep begeleiden wij, Femke en Sandra van Yoga Mission jou. Met eerbied en respect voor waar cacao vandaan komt delen we info over cacao en met een meditatie gaan we het samen drinken en ervaren.

Daarna een uitgebreide yoga nidra (ook wel ‘slaap yoga’ genoemd) waarbij we je uit nodigen volledig te ontspannen. Liggend nemen we je mee op reis en begeleiden we je naar je onderbewustzijn, de volledige stilte waar je helemaal kunt zijn en opladen. Onder het genot van de klanken van de handpan wordt dit een feestje voor lichaam & geest!

Info CACAO: De kracht van een cacao ceremonie zit in het liefdevol naar jezelf kijken en luisteren. En die verbinding is zo “powerfull”. Voeg daar een intentie en ademwerk aan toe en je zult merken dat je meer openstaat voor je onderbewustzijn, je innerlijke kracht. Het is een eeuwenoud ritueel waarbij we pure rauwe cacao gebruiken en met elkaar drinken. Deze cacao is puur en er is niks aan toegevoegd of weggehaald, dus niet te vergelijken met de producten zoals chocolade en chocomelk. We gaan om met respect achter de historie van dit ritueel..

Cacao opent het hart en je gaat terug naar je essentie ofwel jouw bewustzijnscentrum. En het heeft ook nog eens een positieve invloed op je humeur. Een echt oplaadmoment voor jezelf!

En…top cadeau voor moederdag dus neem je moeder, dochter, partner of vriendin mee!

Wanneer is het nuttigen van cacao af te raden?
Bij zwangerschap, epilepsie, gebruik van sommige soort antidepressiva, hoge bloeddruk en hartklachten. Heb je hier vragen over? Check het altijd even met ons.

Wie zijn wij?
Femke is yogadocente & ademcoach en geeft retreats in Nederland. Ze geeft les met luchtigheid en humor en doet dit naast privé lessen ook bij Yoga Mission.

Sandra is eigenaresse van Yoga Mission, yogadocente & lichaamstherapeute/masseuse. Geeft wekelijkse yogalessen & workshops en begeleidt daarnaast met Mama’s Mission zwangere vrouwen en mama’s in het ouderschap. Zowel Sandra als Femke verdiepen zich in kinesiologie en zetten dit in tijdens de events die ze samen organiseren.

Nieuwsgierig? Je bent heel welkom om het met ons te ervaren!

Geen yoga ervaring nodig! Aanmelden via je account in MomoYoga of onderstaand aanmeldformulier.

♡Datum & Tijd: Vrijdag 10 mei van 15.30 tot 17.30 uur

♡Investering: € 40,- voor leden (met geldig abonnement/leskaart) / € 45,- regulier ticket.

Docente: Eigenaresse Sandra & Docente Femke

Locatie: Yoga Mission bij Natuurboerderij de Brinkhorst, Wageningseberg 43 in Amersfoort Vathorst

Adem & IJsbad workshop

Zondag 26 mei

Ontdek de kracht van koud water in combinatie met ademhalingstechnieken!

In deze workshop krijg je de unieke kans om de voordelen van een ijsbad te ervaren, onder deskundige begeleiding middenin het groen in Amersfoort Vathorst.

Je voelt je herboren en we bouwen het langzaam op. Eerst uitleg, dan voorbereidende ademhalingstechnieken en dan pas bepaal je zelf of je in het ijsbad wilt gaan en hoe lang.  Ademcoach en Yogadocente Femke begeleidt je hierbij.

Mentale voordelen: adrenalinekick, waardoor je mentale weerstand toeneemt. Helpt focus en concentratie verbeteren. Fysiek stimuleert het je immuunsysteem, doorbloeding en de combi adem en ijs leert je om te gaan met stress en spanning.

Wat kun je verwachten?

 • ademhalingstechnieken (activerende ademhaling en ontspannende ademhaling)
 • uitleg over een ijsbad en ons lichaam
 • 1-op1 begeleiding in het ijsbad
 • een herboren lijf en een boost aan vertrouwen!
 • krachtiger lijf én kalmer hoofd
Mensen met hartproblemen, hoge bloeddruk, ademhalingsproblemen of andere gezondheidsproblemen die de reactie op koud water of veranderingen in ademhaling kunnen beïnvloeden. Daaraan vragen we eerst een arts te raadplegen en te overleggen of deelname mogelijk is.

Nieuwsgierig? Je bent heel welkom om het te komen ervaren!

 Aanmelden via je account in MomoYoga of onderstaand aanmeldformulier.

♡Datum & Tijd: Zondag 26 mei van 11.00 tot 13.00 uur

♡Investering: € 42,50,- voor leden (met geldig abonnement/leskaart) / € 47,50,- regulier ticket.

Docente: Docente Femke

Locatie: Yoga Mission bij Natuurboerderij de Brinkhorst, Wageningseberg 43 in Amersfoort Vathorst

Spiegeling van het 2de & 5de Chakra

Zondag 9 juni

Een nieuwe editie van de Spiegeling van de Chakra’s.

Een chakra kun je zien als een wiel, het is verwant aan het woord cirkel. De ene vorm energie wordt omgezet in de andere vorm energie. Er zijn 7 chakra-punten op de wervelkolom. Vanuit daar wordt de rest van het lichaam gevoed met energie.

Tijdens deze workshop wordt er ingezoomd op twee chakra’s. Het 2de chakra (genoemd svadisthana – passend bij water element) en 5de chakra (genoemd vishuddha – passend bij element akash) besproken. Ze zijn gespiegeld. Bij het 2de chakra ligt de nadruk op angst & gehechtheid en bij het 5de chakra op onthechting, loslaten en vrij zijn van angst. Bijzonder wanneer je deze twee aandacht geeft en tijdens diverse oefeningen en meditaties zelf kunt ervaren.

Tijdens deze workshop starten we met theorie en laten je daarna ervaren hoe het is als deze chakra’s meer in balans zijn. D.m.v. visualisatie, yoga & ontspanningsoefeningen.

Wie is  Anja?
Anja’s liefde voor yoga is ontstaan in India, het land van haar voorouders. Ze is gespecialiseerd in chakra psychologie & oosterse filosofie en geeft wekelijks hatha yogalessen bij Yoga Mission.

Zin om met ons de verdieping in te gaan?

Geen yoga ervaring nodig! Aanmelden via je account in MomoYoga of onderstaand aanmeldformulier.

♡Datum & Tijd: Zondag  9 juni van 10.45 tot 12.45 uur

♡Investering: € 40,- voor leden (met geldig abonnement/leskaart) / € 45,- regulier ticket.

Docente: Docente Anja

Locatie: Yoga Mission bij Natuurboerderij de Brinkhorst, Wageningseberg 43 in Amersfoort Vathors


Ademsessie

Maandag 19 februari
Maandag 15 april
Vrijdag 14 juni

“Wie jij bent is te zien aan je ademhaling.”
 
De verbonden ademhaling is een krachtige en vooral ook veilige manier om zelf blokkades, opgeslagen emoties los te laten. Vaak heb je namelijk onbewust veel spanning vast gezet in je lichaam. Bij een ademsessie (sessies) komt dit aan het “licht” en kun je daar bewust aandacht aan schenken.
 
In een kleine groep met veel begeleiding van ademcoach Femke mag jij gaan ervaren wat verbonden ademhaling met jou doet.
 
Verbonden ademhaling, wat is dat?
Bij verbonden ademhaling laat je de pauze die er is tussen een in – uitademing weg.
Je verbindt deze met elkaar door continu door te ademen.
Je krijgt meer zuurstof binnen dan normaal en dit zorgt voor diepe fysieke en emotionele ontlading. 
 
Er kunnen emoties, angst of lichamelijke blokkades loskomen. 
Je kunt tintelingen in je handen of voeten gaan voelen. Gaan trillen, schudden, lachen of zelf s gaan huilen. 
De truc is dat je dit alles accepteert door en simpelweg doorheen te ademen.
Laat alles letterlijk los. Go witth the flow.
 
Verbonden ademhaling is een mooie oefening om dieper in contact te komen met jezelf
Als jij je durft open te stellen voor opgekropte emoties zul je daarna merken dat lichamelijke klachten verminderen of zelfs verdwijnen.
 
Tijdens deze sessie komen we comfortabel liggen, beginnen we met rustige ademhalingsoefeningen om zo ons lijf al wat te ontspannen.
Na een tijd verbonden te ademen is het tijd om lekker te zakken in stilte.  Om even na te voelen.
 
Iedereen kan en mag deelnemen. 
Respecteer je eigen grenzen, voel wat comfortabel is voor jou tijdens deze sessie.
Je moet niks.
Neem eerst contact op met een arts bij:
Hartproblemen
Hoge bloeddruk
Zwangerschap
Hyperventilatie of andere zware ademhalingsproblemen
Diabetes
Nier of schildklieraandoeningen 
Gebruik van medicatie zoals antidepressiva, ADD en OCD.
 

Nieuwsgierig? Je bent heel welkom om het te komen ervaren!

Geen yoga ervaring nodig! Aanmelden via je account in MomoYoga of onderstaand aanmeldformulier.

♡Datum & Tijd: Maandag 19 februari van 20.30 tot 22.00 uur

♡Investering: € 27,50,- voor leden (met geldig abonnement/leskaart) / € 32,50,- regulier ticket.

Docente: Ademcoach Femke

Locatie: Yoga Mission bij Natuurboerderij de Brinkhorst, Wageningseberg 43 in Amersfoort Vathorst

Contact & Aanmelden

Enthousiast geworden? Ik ontmoet je graag!

Werkgebied regio Midden-Nederland:

Amersfoort, Hoevelaken, Nijkerk, Achterveld, Bunschoten-Spakenburg, Zeewolde, Putten, Soest, Baarn, Utrecht, Hilversum, ’t Gooi, Apeldoorn, Voorthuizen, Ermelo & Harderwijk.

Woon je buiten deze regio? Stuur me een bericht zodat we kunnen overleggen wat mogelijk is.

Werkdagen: Maandag, Dinsdag (tot 14.00 uur), Woensdag & Vrijdag. Geef je voorkeur aan in je reservering.

Wil je iemand een ervaring cadeau geven? Stuur me een bericht met de gewenste behandeling of het bedrag en ik maak een cadeaubon voor je klaar. 

Waarom Mama's Mission?

Persoonlijk

Direct contact met mij en met oog voor jou en je behoefte(n) van dat moment. Mijn missie om jouw helemaal op je gemak te laten zijn en aan te voelen wat jij/jullie nodig hebben. Zonder poespoes en zweverigheid, wel effectief en ontspannend.

Deskundig

Met gedegen kennis door middel van opleidingen, cursussen, eigen ervaringen en die van al mijn klanten ben je bij mij in goede handen. Vertrouwd, veilig en gepassioneerd.

Vertrouwde omgeving

Voor een groot deel van mijn diensten kom ik bij je thuis en neem alles mee zodat je zelf de deur niet uit hoeft en nergens aan hoeft te denken. Zo ben je in je eigen vertrouwde omgeving. Kom je naar de yogastudio? Onze groepen voor yoga & workshops zijn klein zodat iedereen de aandacht krijgt die zij verdiend.

Wat anderen ervaren: