ontvang - ontspan- verbind

Massage
Mission

~Sandra Welten~

SANS SOUL SESSION MASSAGE

Laat je weg zakken op het warm waterkussen zodat je los kunt komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest. Aandacht en aanraking brengen ontspanning en laten je in contact komen met je intuïtie. Even uit je hoofd en niets hoeven te doen, alleen te ontvangen.

Een Sans Soul Session waarbij ik holistische te werk en invloeden vanuit Ayurveda, Yoga, Kinesiologie, Energie & Bio-Release massage combineer. Met natuurlijke massageolie en etherische oliën wordt je hele lichaam gemasseerd met als doel het lichaam & geest helemaal te laten ontspannen, blokkades op te lossen en klachten te verlichten.

Het woord massage alleen dekt niet de lading. Zie het als een totale re-set voor je hele systeem. We werken samen vanuit de energie en het zelf herstellend vermogen van het lichaam, om zo weer te mogen ervaren wie jij in essentie bent.

Voor wie?

Wil je, prachtige vrouw, helemaal tot rust komen en even helemaal niets moeten? Dan is deze helende massage een cadeautje aan jezelf. Het warm waterkussen zorgt voor een diepere ontspanning en is extra prettig bij stijfheid en klachten in rug en schouders. Een op maat gemaakte behandeling zonder zweverigheid, waar je van oplaadt. En…je hoeft de deur niet uit want ik tover jouw (woon)kamer om tot een serene plek.

Investering:

Optie 1: Sans Soul Session Massage: € 95,- (75 min totaal inclusief voorgesprek & full body massage)

Optie 2: Mama’s Moment Massage: € 95,- (75 min inclusief intake met speciale aandacht voor rug, nek, schouders, bekken om jou weer vrouw te laten voelen in het drukke leven als mama. We kijken op dat moment waar je behoefte ligt) Dit is geen postpartum massage, kijk hiervoor bij Postpartum Behandelingen.

Optie 3: Sans Soul Session Selfcare Pakket: € 185,- (2 uur totaal)

Bestaande uit:

♡ Welkom theemoment

♡ Voetenbad

♡ Uitgebreide full body massage

♡ Geleide meditatie / yoga coaching of Yoga Nidra met klankbeleving (live muziek)

♡ Afsluiting

Locatie: In m’n praktijkruimte in Hooglanderveen (Amersfoort – gratis parkeren) of bij jou thuis waarbij de eerste 5 km voor mijn rekening zijn, daarna betaal je € 0,55 per km. Parkeerkosten excl.

Lees meer over Sandra zodat je weet wie je in huis haalt.

Extra opties (als uitbreiding op bovenstaande):

♡ Rebozo Massage (20 min) € 45,-.

Massage met geweven doek (Rebozo) waarmee pulserende  bewegingen worden gemaakt (kan over de kleding heen). Je wordt gewiegd en gedragen. Dit helpt je diep ontspannen en ontladen van alledaagse prikkels. Kan helpend zijn bij rug, nek, schouderklachten en wanneer je de connectie met je lijf even kwijt bent.

♡ Yoni Stomen (20 min met geleide met visualisatie) € 49,-

Yoni Stomen is het vaginaal stomen. Het is eeuwenoud ritueel waarbij de kruidenstoom naar binnen gaat terwijl jij op een stoomkruk zit. Het zorgt voor reiniging, meer bewustzijn van het lichaam en vrouwelijkheid en kan ingezet worden na een bevalling, overgang, pms klachten of bij fertiliteit. Een ontspanningsmoment voor bewustzijn & heling. Vooraf vindt er een intake plaats om te kijken hoe en met welke kruiden ik je het beste kan ondersteunen.

♡  Langer selfcare massage moment: € 45,- per 30 min. 

Je ligt lekker en wilt langer op de tafel blijven liggen. Kan ook ter plekke worden bepaald. Niets moet, alles mag.

massage
massage
yoni steam
handpan

Contact & Aanmelden

Enthousiast geworden? Ik ontmoet je graag!

Werkgebied regio Midden-Nederland:

Amersfoort, Hoevelaken, Nijkerk, Achterveld, Leusden, Bunschoten-Spakenburg, Zeewolde, Putten, Soest, Baarn, Utrecht, Hilversum, ’t Gooi, Apeldoorn, Voorthuizen, Ermelo & Harderwijk.

Woon je buiten deze of kom je liever naar mij toe? In Hooglanderveen heb ik een praktijkruimte waar ik je graag ontvang.

Werkdagen: Maandag, Dinsdag (tot 14.00 uur), Woensdag & Vrijdag. Geef je voorkeur aan in je reservering.

Wil je iemand een ervaring cadeau geven? Stuur me een bericht met de gewenste behandeling of het bedrag en ik maak een cadeaubon voor je klaar. 

Waarom Mama's Mission?

Persoonlijk

Direct contact met mij en met oog voor jou en je behoefte(n) van dat moment. Mijn missie om jouw helemaal op je gemak te laten zijn en aan te voelen wat jij/jullie nodig hebben. Zonder poespoes en zweverigheid, wel effectief en ontspannend.

Deskundig

Met gedegen kennis door middel van opleidingen, cursussen, eigen ervaringen en die van al mijn klanten ben je bij mij in goede handen. Vertrouwd, veilig en gepassioneerd.

Vertrouwde omgeving

Voor een groot deel van mijn diensten kom ik bij je thuis en neem alles mee zodat je zelf de deur niet uit hoeft en nergens aan hoeft te denken. Zo ben je in je eigen vertrouwde omgeving. Kom je naar de yogastudio? Onze groepen voor yoga & workshops zijn klein zodat iedereen de aandacht krijgt die zij verdiend.

Wat anderen ervaren: