ontvang - ontspan- verbind

Mama's Mission

~Sandra Welten~

Zwangerschapsmassage

Zie je jezelf al op de massagetafel liggen? Op een licht schommelend warm water kussen wat ervoor zorgt dat je spieren gemakkelijk ontspannen en dat zich aanpast aan de vorm van je lichaam word je heerlijk gemasseerd. De temperatuur van het waterkussen wordt aangepast aan het seizoen en aan jouw wens. Ervaar de geur van de massageolie met etherische oliën die veilig zijn voor jou als zwangere en je mag jezelf helemaal laten gaan. Je kunt zowel op je rug als op je zij liggen zodat het hele lichaam gemasseerd kan worden.

Je spieren ontspannen extra en de buik wordt minder zwaar doordat je op warm waterkussen ligt wat zich vormt naar jouw lichaam.  Je kunt zowel op je rug als op je zij liggen zodat het hele lichaam gemasseerd kan worden. Ook je buik kan gemasseerd worden (indien gewenst), zodat je kindje betrokken wordt bij de massage. En…je hoeft de deur niet uit want ik tover jouw (woon)kamer om tot een serene plek en na de sessie strijk je neer op de bank of in je bed.

Massage draagt bij aan het verlichten van klachten & fysieke en mentale ontspanning. De olie voedt de huid en je bent in verbinding met je baby zodat je even de boel de boel kunt laten en focussen op wat écht belangrijk is.

Je hebt de keuze uit een Zwangerschapmassage of mijn uitgebreide Zwanger Selfcare Pakket waarbij ik  je 2 uur lang in de watten leg. Een fantastisch cadeau om te krijgen of jezelf cadeau te doen. Zet jezelf op nr. 1 tijdens je zwangerschap!

Tijdens de massage ga ik holistisch te werk en combineer massagetechnieken vanuit de bio-release, ayurveda, het werken met energie en kinesiologie.  We bespreken je wensen tijdens een intake, rekening houdend met klachten/kwalen die de aandacht mogen krijgen tijdens de massage.

Voor wie?
Vanaf 14 weken tot vlak voor je bevalling. De massage is bij jou thuis en alle benodigdheden worden meegenomen.

Na 40 weken zwangerschap kunnen acupressuur punten worden meegenomen. Bij stuitligging Rebozo technieken (met een geweven doek) en zachte buikmassage om je kindje uit te nodigen om te draaien. Graag aangeven in de aanvraag want dan reserveer ik meer tijd voor jou.

Investering:
Optie 1: Zwangerschapsmassage: € 95,- (75 min totaal inclusief voorgesprek & full body massage)

Optie 2: Zwanger Selfcare Pakket € 185,- (2 uur totaal)

Bestaande uit:

♡ Welkom theemoment

♡ Voetenbad

♡ Geleide meditatie met klankbeleving (live handpan muziek)

♡ Uitgebreide full body massage

♡ Afsluiting

Locatie: In m’n praktijkruimte in Hooglanderveen (Amersfoort – gratis parkeren) of bij jou thuis waarbij de eerste 5 km voor mijn rekening zijn, daarna betaal je € 0,55 per km. Parkeerkosten excl.

Lees meer over Sandra die jou in de watten komt leggen.

Zwangerschapsmassage

Contact & Aanmelden

Enthousiast geworden? Ik ontmoet je graag!

Werkgebied regio Midden-Nederland:

Amersfoort, Hoevelaken, Nijkerk, Achterveld, Leusden, Bunschoten-Spakenburg, Zeewolde, Putten, Soest, Baarn, Utrecht, Hilversum, ’t Gooi, Apeldoorn, Voorthuizen, Ermelo & Harderwijk.

Woon je buiten deze regio? Stuur me een bericht zodat we kunnen overleggen wat mogelijk is.

Kom je naar de praktijkruimte? Deze bevindt zich op de Van Tuyllstraat in Hooglanderveen.

Werkdagen: Maandag, Dinsdag (tot 14.00 uur), Woensdag & Vrijdag. Geef je voorkeur aan in je reservering.

Wil je iemand een ervaring cadeau geven? Stuur me een bericht met de gewenste behandeling of het bedrag en ik maak een cadeaubon voor je klaar. 

Waarom Mama's Mission?

Persoonlijk

Direct contact met mij en met oog voor jou en je behoefte(n) van dat moment. Mijn missie om jouw helemaal op je gemak te laten zijn en aan te voelen wat jij/jullie nodig hebben. Zonder poespoes en zweverigheid, wel effectief en ontspannend.

Deskundig

Met gedegen kennis door middel van opleidingen, cursussen, eigen ervaringen en die van al mijn klanten ben je bij mij in goede handen. Vertrouwd, veilig en gepassioneerd.

Vertrouwde omgeving

Voor een groot deel van mijn diensten kom ik bij je thuis en neem alles mee zodat je zelf de deur niet uit hoeft en nergens aan hoeft te denken. Zo ben je in je eigen vertrouwde omgeving. Kom je naar de yogastudio? Onze groepen voor yoga & workshops zijn klein zodat iedereen de aandacht krijgt die zij verdiend.

Wat anderen ervaren: