ontvang - ontspan- verbind

Mama's Mission

~Sandra Welten~

Zwangerschapscursus

Je bent zwanger en er is een keuze aan cursussen. Waarom kiezen voor de zwangerschaps,- en bevalcursus van Mama’s Mission?

Omdat deze net even anders is dan anders. Vanuit mijn holistische blik help ik jou om op een nuchtere en deskundige manier je bevalling voor te bereiden en keuzes te maken die bij jou/jullie passen. Vanuit de visie dat wanneer je weet wat er in je lijf gebeurt je tijdens een bevalling je heel goed kunt leren voelen wat jij op dat moment nodig hebt. (ook wanneer het spannend en intens is)

Zwangerschap & bevallen zijn een prachtig proces waarbij voorbereiding het halve werk is. Kennis over het natuurlijke verloop en informatie over de mogelijkheden en keuzes die je hebt zijn hierbij essentieel. Het is DE gebeurtenis van je leven die je nooit meer vergeet, dus laten we er een prachtige birth-day van maken!

Ik bied zwangerschaps,- & bevalcursussen privé of in kleine groepen aan (max. 4 stellen). Privé kom ik aan huis en is de cursus op maat gemaakt en indien gewenst op basis van een bepaalde (hulp)vraag of eerdere (traumatische) ervaring. In groepsverband kun je deze zwangerschapscursus volgen samen met je partner waarin ik jullie in 2 uur meeneem hoe je partner de bewaker van het proces kan zijn tijdens jullie bevalling.

Deze cursus is niet zweverig maar met humor en een cursus waar je je leven lang wat aan hebt. Dagelijks werk ik met zwangere en mama’s en zie ik wat voor positieve impact een goed voorbereide bevalling kan hebben. Zowel in kennis maar ook in nuchtere manier hoe je de regie houdt, je om kunt gaan met angst of spanning en mijn holistische blik hierop.

Wat kun je verwachten en toepassen in de verschillende fasen van de bevalling (als zwangere maar zeker ook als partner)? Jouw lichaam weet heel goed wat het moet doen tijdens een bevalling alleen is het essentieel dat je je lichaam goed kent en kunt anticiperen op het moment dat het anders loopt of de omstandigheden om je heen gewenst of desgewenst veranderen. Daarin neem ik je graag mee. Om je lijf te leren voelen is Zwangerschapsyoga een mooie aanvulling omdat je dan wekelijks zo’n moment voor jezelf en je kindje(s) creëert.

Hoofd en lijf zijn namelijk één en je draagt nieuw leven in je wat alles meekrijgt: ontspanning, positieve gedachten, gebeurtenissen maar ook stress en negatieve gedachten. Ik help je graag op weg om jouw ideale bevalling voor te bereiden en te mogen vertrouwen op jouw lichaam. Dit doe ik door middel van gedegen informatie en kennis die ik met jullie deel aan de hand van illustraties zodat je snapt wat er in je lijf gebeurt, ademhalingsoefeningen, bevalhoudingen, meditatie & mindfulness, ayurveda, massage & drukpunt technieken. Ook de kraamtijd komt aan bod, want die wordt vaak onderschat! En partners….we doen geen yoga en geen gepuf tijdens de cursus. 

Het is laagdrempelig, praktisch en vooral heel fijn om samen voor te kunnen bereiden op dit life-changing event.

Een gedegen en fijne cursus die gevolgd kan worden tussen 26 & 38 weken zwangerschap en die ook als opfriscursus kan bij een volgend kind of na een eerdere bevalervaring waarbij je het nu anders wilt doen.

Data:

Vrijdag 17 november 2023 van 14.30 – 16.30 uur (VOL)

Vrijdag 2 februari van 14.30 – 16.30 uur (VOL)

Vrijdag 5 april van 14.30 – 16.30 uur (4 vrij)

Investering:

Groepscursus: € 110,- per stel inclusief hand-out, beval,- & postpartum plan, audio oefeningen (2 uur, max 4. stellen)

Privé cursus aan huis: € 235,- per stel ex. reiskosten (2,5 uur) inclusief hand-out, audio-oefeningen & toegang tot de online leeromgeving.  

Locatie groepscursus: Yoga Mission bij Natuurboerderij de Brinkhorst, Wageningseberg 43 in Amersfoort Vathorst.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier of je account in MomoYoga.

Lees meer over Sandra of stuur me een berichtje.

Wonderful birth-day! 

Contact & Aanmelden

Enthousiast geworden? Ik ontmoet je graag!

Werkgebied regio Midden-Nederland:

Amersfoort, Hoevelaken, Nijkerk, Achterveld, Bunschoten-Spakenburg, Zeewolde, Putten, Soest, Baarn, Utrecht, Hilversum, ’t Gooi, Apeldoorn, Voorthuizen, Ermelo & Harderwijk.

Woon je buiten deze regio? Stuur me een bericht zodat we kunnen overleggen wat mogelijk is.

Werkdagen: Maandag, Dinsdag (tot 14.00 uur), Woensdag & Vrijdag. Geef je voorkeur aan in je reservering.

Wil je iemand een ervaring cadeau geven? Stuur me een bericht met de gewenste behandeling of het bedrag en ik maak een cadeaubon voor je klaar. 

Waarom Mama's Mission?

Persoonlijk

Direct contact met mij en met oog voor jou en je behoefte(n) van dat moment. Mijn missie om jouw helemaal op je gemak te laten zijn en aan te voelen wat jij/jullie nodig hebben. Zonder poespoes en zweverigheid, wel effectief en ontspannend.

Deskundig

Met gedegen kennis door middel van opleidingen, cursussen, eigen ervaringen en die van al mijn klanten ben je bij mij in goede handen. Vertrouwd, veilig en gepassioneerd.

Vertrouwde omgeving

Voor een groot deel van mijn diensten kom ik bij je thuis en neem alles mee zodat je zelf de deur niet uit hoeft en nergens aan hoeft te denken. Zo ben je in je eigen vertrouwde omgeving. Kom je naar de yogastudio? Onze groepen voor yoga & workshops zijn klein zodat iedereen de aandacht krijgt die zij verdiend.

Wat anderen ervaren: