ontvang - ontspan- verbind

Mama's Mission

~Sandra Welten~

Postpartum Cursus

Wow you did it! Maar dan…na de eerste kraamweek is zo’n beetje alle hulp verdwenen en ben je op jezelf aangewezen wat betreft de zorg en het uitvogelen van hoe het werkt met je baby(s). Dat is intens. Als mama van 2 jonge kinderen weet ik als geen ander hoe dit kan voelen. Intens, fijn, vreselijk, onzeker alles zo’n beetje. En hoe fijn is het dan om samen te komen met andere mama’s en aandacht te besteden aan je herstel en het delen van wat er speelt op dat moment. Iedereen ervaart het anders en alles is ok en mag er zijn. Dit is de reden waarom ik deze Postpartum cursus ben gestart. Het is fijn om weer fysiek bezig te zijn en te bewegen, maar ontspannen is net zo fijn (en vaak heel hard nodig). Dus combineren we deze twee en is er aandacht voor iedereen in de groep. Zodat je mee kunt doen binnen de mogelijkheden voor jou op dat moment. Je even voor jezelf mag zorgen en weer werkt aan spieropbouw en balans (fysiek & mentaal).

Deze postpartum cursus is uniek. Ik verweef alle kennis die ik inmiddels heb opgedaan in het begeleiden van zwangeren en mama’s door middel van cursussen en privé sessies, mijn kennis op het gebied van yoga, ademhaling, werken met energie, coaching, massage, mindfulness en wel het allerbelangrijkste: mijn eigen ervaringen uit het moederschap.

Met een groep van max. 12 vrouwen komen we samen en neem ik je in 8 weken mee om weer je lijf te voelenkracht op te bouwen, je adem door -je hele lijf te laten stromen en het gebied rondom buik, rug, bekken en baarmoeder aandacht te geven, te ontspannenhormonen in balans te brengen en wanneer je er behoefte aan hebt je verhaal te mogen delen.

Meedoen kan vanaf 6 weken en na een keizersnede adviseer ik minimaal 8-10 weken te wachten. Ik spreek je graag voorafgaand aan de cursus om te kijken of het startmoment voor jou passend is.

Data:

♡Najaar 2023: maandag 28 aug, 4, 11, 18 september, 9, 23 & 30 oktober & 6 nov (VOL)

♡Voorjaar 2024: maandag 15, 22 & 29 januari, 5, 12, 26 februari, 4 & 11 maart (VOL)

♡Zomer 2024: maandag 13 & 27 mei & 3, 10, 17, 24 juni  &  1, 8 jul (VOL)

Tijd: 20.30 – 21.45 uur

Investering: € 169,- voor de gehele cursus inclusief hand-out & audio-oefeningen. Leden die Bevalcursus of  Zwangerschapsyoga hebben gevolgd met een rittenkaart krijgen korting en betalen € 149,-.

Locatie: Yoga Mission bij Natuurboerderij de Brinkhorst, Wageningseberg 43 in Amersfoort Vathorst.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier of je account in MomoYoga.

Lees meer over Sandra of stuur me een berichtje.

Contact & Aanmelden

Enthousiast geworden? Ik ontmoet je graag!

Werkgebied regio Midden-Nederland:

Amersfoort, Hoevelaken, Nijkerk, Achterveld, Bunschoten-Spakenburg, Zeewolde, Putten, Soest, Baarn, Utrecht, Hilversum, ’t Gooi, Apeldoorn, Voorthuizen, Ermelo & Harderwijk.

Woon je buiten deze regio? Stuur me een bericht zodat we kunnen overleggen wat mogelijk is.

Werkdagen: Maandag, Dinsdag (tot 14.00 uur), Woensdag & Vrijdag. Geef je voorkeur aan in je reservering.

Wil je iemand een ervaring cadeau geven? Stuur me een bericht met de gewenste behandeling of het bedrag en ik maak een cadeaubon voor je klaar. 

Waarom Mama's Mission?

Persoonlijk

Direct contact met mij en met oog voor jou en je behoefte(n) van dat moment. Mijn missie om jouw helemaal op je gemak te laten zijn en aan te voelen wat jij/jullie nodig hebben. Zonder poespoes en zweverigheid, wel effectief en ontspannend.

Deskundig

Met gedegen kennis door middel van opleidingen, cursussen, eigen ervaringen en die van al mijn klanten ben je bij mij in goede handen. Vertrouwd, veilig en gepassioneerd.

Vertrouwde omgeving

Voor een groot deel van mijn diensten kom ik bij je thuis en neem alles mee zodat je zelf de deur niet uit hoeft en nergens aan hoeft te denken. Zo ben je in je eigen vertrouwde omgeving. Kom je naar de yogastudio? Onze groepen voor yoga & workshops zijn klein zodat iedereen de aandacht krijgt die zij verdiend.

Wat anderen ervaren: