ontvang - ontspan- verbind

Mama's Mission

~Sandra Welten~

Bevalbad huren

Mijn tweede bevalling in 2021 van Olivia was in bad en omdat het water voor mij écht een verschil maakte t.o.v. mijn eerste bevalling in het ziekenhuis wil ik niets liever dan deze positieve ervaring verspreiden.

Voor mij bracht het ontspanning, bewegingsvrijheid, pijnstilling en werd onze dochter rustig van water in water geboren. De rust en harmonie werkte zelfs door in de kraamperiode.

Mijn eigen ervaring is dat het bad voor 1 persoon (Mini) groot genoeg is wanneer je partner niet mee gaat in bad. Tevens is deze sneller gevuld (45-60 min) en neemt minder plaats in en is minder zwaar.

Bevalbad Birthpool in a Box Mini 

 Buitenmaat 165x145x71 cm & Binnenmaat 114x94x66 cm

 Waterinhoud 480 Liter

 Gewicht gevuld 487 kg + gewicht mama

 Materiaal: 0,55mm ECO PVC (bad). 0,20mm ECO PVC (binnenhoes). Vrij van cadmium, lood en latex

 Ruimte partner: Nee

Ingebouwd zitje en bekerhouder

Kosten: € 165,- incl. bevalpakket 

Met hygiënische binnenhoes,  waterslang (10m), elektrische opblaaspomp & dompelpomp (voor afvoer water), thermometer, schepnetje, kraankoppelstukken (geschikt voor alle kranen incl. Quooker) & handleiding.

Je ontvangt een betaallink en na betaling is je reservering definitief.

Wat retourneer je? Het bad in de tas & elektrische waterpomp. Verdere ongebruikte en ongeopende artikelen.

Huurperiode: 5 weken (wk 37-42 van je zwangerschap) 

Als klant van Yoga Mission ontvang je korting op de huur en betaal je € 150,- (met een geldig Zwangerschapsyoga abonnement of deelname bevalcursus)

Medische indicatie? Check of en hoeveel baden je ziekenhuis / geboortecentrum heeft en of je er één zelf mag meenemen zodat je zeker weet dat er een bad beschikbaar is.

Bad ophalen in Hooglanderveen/Amersfoort Vathorst. Brengen/halen kan in overleg. Buiten de regio is opsturen mogelijk (verzendkosten excl.).

Bad niet kunnen gebruiken? Dan stort ik € 25,- terug als je de persoonlijke hoes ongeopend kunt retourneren samen met de andere ongeopende spullen.

Helemaal zin in jouw badbevalling? Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Bij vragen mail of bel me even.

Wonderful birth-day! 

Contact & Aanmelden

Enthousiast geworden? Ik ontmoet je graag!

Werkgebied regio Midden-Nederland:

Amersfoort, Hoevelaken, Nijkerk, Achterveld, Bunschoten-Spakenburg, Zeewolde, Putten, Soest, Baarn, Utrecht, Hilversum, ’t Gooi, Apeldoorn, Voorthuizen, Ermelo & Harderwijk.

Woon je buiten deze regio? Stuur me een bericht zodat we kunnen overleggen wat mogelijk is.

Werkdagen: Maandag, Dinsdag (tot 14.00 uur), Woensdag & Vrijdag. Geef je voorkeur aan in je reservering.

Wil je iemand een ervaring cadeau geven? Stuur me een bericht met de gewenste behandeling of het bedrag en ik maak een cadeaubon voor je klaar. 

Waarom Mama's Mission?

Persoonlijk

Direct contact met mij en met oog voor jou en je behoefte(n) van dat moment. Mijn missie om jouw helemaal op je gemak te laten zijn en aan te voelen wat jij/jullie nodig hebben. Zonder poespoes en zweverigheid, wel effectief en ontspannend.

Deskundig

Met gedegen kennis door middel van opleidingen, cursussen, eigen ervaringen en die van al mijn klanten ben je bij mij in goede handen. Vertrouwd, veilig en gepassioneerd.

Vertrouwde omgeving

Voor een groot deel van mijn diensten kom ik bij je thuis en neem alles mee zodat je zelf de deur niet uit hoeft en nergens aan hoeft te denken. Zo ben je in je eigen vertrouwde omgeving. Kom je naar de yogastudio? Onze groepen voor yoga & workshops zijn klein zodat iedereen de aandacht krijgt die zij verdiend.

Wat anderen ervaren: