ontvang - ontspan- verbind

Mama's Mission

~Sandra Welten~

Holistische Babymassage

Aanraking is, naast voeding, voor een baby en kindje het allerbelangrijkste!

Je bent bevallen, hebt de verantwoordelijkheid over je baby(s) en wordt dan in het diepe gegooid. Welkom in het ouderschap! Uit eigen ervaring weet ik dat de eerste maanden overweldigend zijn. Hoe mooi is het dan als je je baby(‘s) leert kennen en aan kunt voelen wat hij of zij nodig heeft? Dat is wat ik je leer tijdens een privésessie Holistische Babymassage. En wat je leert kun je je leven lang toepassen, ook als ze ouder worden.

Liefdevolle aanraking geeft vertrouwen, een veilig gevoel (geborgenheid) en is een fijn contact samen wat zorgt voor verbinding en tijd voor en met elkaar. De baby ontdekt de reikwijdte van het lichaam, ervaart ontspanning, innerlijke rust en harmonie en het verwerken van prikkels.

Baby massage verbetert de spijsvertering, doorbloeding, motorische ontwikkeling, weerstand en helpt kalmeren (bv. voor het slapen gaan en bij kwalen zoals darmkrampen en reflux). Ook de ademhaling en het immuunsysteem worden beïnvloedt. In combinatie met baby yogaoefeningen geeft het plezier!

Voor de ouder helpt het je baby(‘s) vanuit innerlijke rust te benaderen, sterke band op te bouwen & zelfvertrouwen in het ouderschap te creëren omdat je de lichaamstaal beter leert begrijpen.

Aanraking van je kindje geeft ontspanning & rust, niet alleen voor je baby maar ook voor jou. Waardoor je met volledige aandacht met je baby in het moment kunt zijn.

Voor wie?

Baby’s vanaf 4 weken na de geboorte tot aan kruipleeftijd. Tijdens deze sessie leer ik je/jullie een massage geven aan je baby(‘s) en demonstreer ik de technieken op een pop. Uiteraard bespreken we je wensen van te voren en is er tijd om tussendoor te voeden. Partners ook welkom!  Een fantastisch cadeau om te krijgen of jezelf cadeau te doen. 

Mama & Baby
Moment

Investering & duur: 1,5 uur

 € 139,-

Bestaande uit:

♡ Welkom theemoment 

♡ Holistische Babymassage die ik jou/jullie leer zelf te geven aan je kindje(s)

♡ Incl.  intake, flesje massage olie & massage kaart

♡ Afsluiting met baby concert met live klanken voor jou en je baby 

 Je ontvangt 10% korting op het mama & baby moment wanneer je ook een massage pakket afneemt of met meerdere mama’s dit moment wilt beleven.

De eerste 5 km zijn voor mijn rekening, daarna betaal je € 0,55 per km.

Lees meer over Sandra en bel gerust om de mogelijkheden en je wensen te bespreken.

Contact & Aanmelden

Enthousiast geworden? Ik ontmoet je graag!

Werkgebied regio Midden-Nederland:

Amersfoort, Hoevelaken, Nijkerk, Achterveld, Bunschoten-Spakenburg, Zeewolde, Putten, Soest, Baarn, Utrecht, Hilversum, ’t Gooi, Apeldoorn, Voorthuizen, Ermelo & Harderwijk.

Woon je buiten deze regio? Stuur me een bericht zodat we kunnen overleggen wat mogelijk is.

Werkdagen: Maandag, Dinsdag (tot 14.00 uur), Woensdag & Vrijdag. Geef je voorkeur aan in je reservering.

Wil je iemand een ervaring cadeau geven? Stuur me een bericht met de gewenste behandeling of het bedrag en ik maak een cadeaubon voor je klaar. 

Waarom Mama's Mission?

Persoonlijk

Direct contact met mij en met oog voor jou en je behoefte(n) van dat moment. Mijn missie om jouw helemaal op je gemak te laten zijn en aan te voelen wat jij/jullie nodig hebben. Zonder poespoes en zweverigheid, wel effectief en ontspannend.

Deskundig

Met gedegen kennis door middel van opleidingen, cursussen, eigen ervaringen en die van al mijn klanten ben je bij mij in goede handen. Vertrouwd, veilig en gepassioneerd.

Vertrouwde omgeving

Voor een groot deel van mijn diensten kom ik bij je thuis en neem alles mee zodat je zelf de deur niet uit hoeft en nergens aan hoeft te denken. Zo ben je in je eigen vertrouwde omgeving. Kom je naar de yogastudio? Onze groepen voor yoga & workshops zijn klein zodat iedereen de aandacht krijgt die zij verdiend.

Wat anderen ervaren: