ontvang - ontspan- verbind

Mama's Mission

~Sandra Welten~

Zwangerschapsyoga

Ervaar rust, ontspanning en kracht in deze bijzondere periode. Neem tijd voor jezelf en sta stil bij je veranderende lichaam en wat jij op dit moment nodig hebt. Zwangerschapsyoga draagt bij aan een goede voorbereiding op de geboorte van je baby(‘s) en geeft je vertrouwen. Neem afstand van alle hectiek in het dagelijkse leven en gun jezelf een moment van rust. Het samen komen met andere zwangere werkt heel verbindend. Ik ondersteun je vanuit mijn kennis, passie en eigen ervaring.

De lessen bestaan uit simpele en effectieve houdingen om kracht op te bouwen, de juiste houding aan te nemen, bewust te worden van het bekken & buikgebied, ademhalingstechnieken, contact maken met je kind, mindfulness en ontspanningsoefeningen. Er is aandacht voor de veranderingen in je lichaam en hoe je om kunt gaan met specifieke zwangerschapsklachten. Je ontmoet andere vrouwen en er is ruimte voor al je vragen.

De lessen worden gegeven door zwangerschapsyogaspecialiste Sandra Welten en persoonlijke aandacht staat centraal. De lessen duren een uur en worden altijd aangepast aan jouw mogelijkheden op dit moment. Er wordt rekening gehouden met je groeiende buik en alle andere fysieke en mentale veranderingen.

Ervaar rust, ruimte en balans tijdens deze bijzondere periode en leer vertrouwen op jouw lichaam.

Starten kan vanaf 12 weken zwangerschap tot vlak voor de bevalling. De lessen zijn doorlopend en worden gegeven in een ontspannen en veilige sfeer in Amersfoort Vathorst. Iedereen, mét of zonder yoga ervaring is welkom.

Aanvullend op de Zwangerschapsyoga bied ik eens per 2 maanden een 1-daagse Zwangerschapscursus met partner. Vertel hem of haar dat het niet zweverig is, je geen yoga gaat doen en maar één keer hoeft mee te gaan om te leren optimale ondersteuning te geven tijdens je bevalling. 

Wens je een ontspannen zwangerschap!

♡ Lestijden: Dinsdagavond 19.45 – 20. 45 uur

Investering: 

♡ Proefles (eenmalig) € 15,-

♡ 5 lessenkaart (8 weken geldig) € 80,-

♡ 10 lessenkaart (16 weken geldig) € 150,-

Locatie: Yoga Mission bij Natuurboerderij de Brinkhorst, Wageningseberg 43 in Amersfoort Vathorst.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier of je account in MomoYoga.

Lees meer over Sandra of stuur me een berichtje.

Contact & Aanmelden

Enthousiast geworden? Ik ontmoet je graag!

Werkgebied regio Midden-Nederland:

Amersfoort, Hoevelaken, Nijkerk, Achterveld, Bunschoten-Spakenburg, Zeewolde, Putten, Soest, Baarn, Utrecht, Hilversum, ’t Gooi, Apeldoorn, Voorthuizen, Ermelo & Harderwijk.

Woon je buiten deze regio? Stuur me een bericht zodat we kunnen overleggen wat mogelijk is.

Werkdagen: Maandag, Dinsdag (tot 14.00 uur), Woensdag & Vrijdag. Geef je voorkeur aan in je reservering.

Wil je iemand een ervaring cadeau geven? Stuur me een bericht met de gewenste behandeling of het bedrag en ik maak een cadeaubon voor je klaar. 

Waarom Mama's Mission?

Persoonlijk

Direct contact met mij en met oog voor jou en je behoefte(n) van dat moment. Mijn missie om jouw helemaal op je gemak te laten zijn en aan te voelen wat jij/jullie nodig hebben. Zonder poespoes en zweverigheid, wel effectief en ontspannend.

Deskundig

Met gedegen kennis door middel van opleidingen, cursussen, eigen ervaringen en die van al mijn klanten ben je bij mij in goede handen. Vertrouwd, veilig en gepassioneerd.

Vertrouwde omgeving

Voor een groot deel van mijn diensten kom ik bij je thuis en neem alles mee zodat je zelf de deur niet uit hoeft en nergens aan hoeft te denken. Zo ben je in je eigen vertrouwde omgeving. Kom je naar de yogastudio? Onze groepen voor yoga & workshops zijn klein zodat iedereen de aandacht krijgt die zij verdiend.

Wat anderen ervaren: