ontvang - ontspan- verbind

Mama's Mission

~Sandra Welten~

Wie is Mama's Mission?

Persoonlijk - Relaxed - Professioneel

Dat zijn woorden die ik vaak terug krijg van de prachtige vrouwen die ik heb mogen begeleiden. Mijn naam is Sandra Welten en ben super gepassioneerd over het vrouw zijn, zwangerschap, geboorte, en het ouderschap.

Samen met Emiel, Tijn (2018) & Olivia (2021) woon ik in Hooglanderveen en kom ik met Mama’s Mission bij jou thuis of nodig ik je uit in mijn praktijkruimte in Hooglanderveen. Voor workshops & cursussen ben je welkom in mijn yogastudio Yoga Mission in Amersfoort.

Mijn missie: jou begeleiden tijdens een ontspannen reis vol vertrouwen vanaf de zwangerschap tot in het ouderschap waarin je jezelf als vrouw niet uit het oog verliest! Want in verbinding zijn brengt je in het nu, zowel met jezelf als met je kind(eren).

Hoe dit avontuur begon…

Als klein meisje en dochter van ondernemers voelde ik me altijd al aangetrokken tot baby’s. Ik ging  oppassen bij buurtkinderen en in groep acht op de basisschool mocht ik beschrijven hoe mijn werkdag eruit zou zien als volwassene. In de ochtend werken op een kinderdagverblijf en  in de middag als directiesecretaresse, zo zag ik het voor me. Nu combineer ik alle skills & passie in mijn eigen onderneming. Het geeft in ieder geval aan dat deze doelgroep me perfect ligt en dat ik houd van variatie en niets als onmogelijk zie.

Tot 2018 werkte ik als inkoper in de mode en in de voedingsbranche. Een prachtige tijd met veel reizen, maar ook ‘hard’ werken en altijd aan staan. Een uur yoga in de week gaf mij de ruimte om alles los te laten en op zoek te gaan naar innerlijke balans. Wat ik leerde op de mat ging ik na mijn eerste yoga docentenopleiding doorgeven aan anderen. Je begint bij het begin en er is geen quick-fix bij yoga. Je mag stil staan bij alles wat er is, de fijne en de minder fijne dingen want die horen er ook bij. Pas dan kun je innerlijke balans ervaren en dat blijft altijd een zoektocht, ook voor mij, helemaal met een gezin. Niet om altijd maar op de mat te staan (geen tijd voor als mama) maar wel om bewust te kiezen waar ik mijn tijd en energie aan besteedt, leren nee te zeggen & tijd voor mezelf claimen. Zo sta ik niet alleen in dienst van….maar blijf ik ook trouw aan wie Sandra zelf is en wil zijn.

Tijdens mijn eerste zwangerschap heeft Zwangerschapsyoga me zoveel gebracht dat ik besloot de privé opleiding te volgen bij Rineke Vierhoven, daarna volgden nog vele cursussen en massage opleidingen als verdieping. Inmiddels heeft Ayurveda & het werken met energie ook een plek gekregen in mijn leven. De rode draad in alles wat ik doe is holistisch te werk gaan met volledige aandacht wat jij op dat moment nodig hebt, en dat betekent voor mij dat lichaam en geest één zijn. En dat is ook hoe ik mama’s op de tafel behandel en lessen/cursussen geef. Het één beïnvloedt het ander en om innerlijke balans te vinden mogen beide aandacht krijgen. Een luisterend oor bieden is onderdeel van wat ik doe. Tijdens de meest kwetsbare periode is het fijn als iemand luistert, zodat je je begrepen voelt en alles er mag zijn. De prachtige momenten, maar ook de intense momenten. Dat is de ‘circle of life’ die je ook terug vindt in mijn logo en laten we allemaal onderdeel zijn van deze cirkel zodat aanstaande mama’s zich kunnen aansluiten en we onze power & kracht kunnen verspreiden in een wereld die wel wat vrouwelijke energie kan gebruiken

Ontmoeten we elkaar binnenkort?

Liefs, Sandra

zwangerschapsyoga
AnikaKerkvlietFotografie_Yogamission brandingshoot(56)