ontvang - ontspan- verbind

Mama's
Mission

~Sandra Welten~

Ouder & Kind Activiteiten

We organiseren maandelijks diverse ontspannen workshops & droomreizen voor ouder & kind. Samen in verbinding en ontspanning & plezier gegarandeerd. Yoga Mission is dé ontspannings,- en bewustzijnstudio van Amersfoort Vathorst. Kleine groepen en midden in het groen bij Natuurboerderij de Brinkhorst.

Snoezelen met de kleintjes

Woensdag 20 maart

Samen met de allerkleinsten gaan we een mooi avontuur beleven!

Linda neemt je mee op avontuur waarin je je verwondert, geniet & laat meebewegen op de mooie klanken. Passend bij de leeftijd gaan we lekker in beweging en mogen de kindjes op ontdekking. Met zintuigenprikkelende materialen wordt dit een hele beleving. En met liedjes worden de kindjes speels meegenomen in beweging en beleving.

We laten ze kennismaken met ontspannen en dat we niet altijd van alles hoeven te doen. Met haar mooie stem laat Linda iedereen stralen!

Kom samen met mama, papa, oma, opa, buuf of lieve oppas. We sluiten af met wat drinken en er is tijd om even na te praten met elkaar.

Het snoezelen is samen en ouders mogen meedoen. Trek comfortabele kleding aan en neem anti-slip sokken mee voor je kindje(s).

Welkom vanaf 10 mnd (kruip/loop leeftijd) tot 4 jaar. Aanmelden via je account in MomoYoga of onderstaand aanmeldformulier.

♡Datum & Tijd: Vrijdag 19 januari van 11.15 tot 12.15 uur (VOL)

Woensdag 20 maart van 9.30 – 10.30 uur

♡Investering: € 17,50,- per duo volwassene en kind samen 

Docente: Linda Hessing van de Dansende Vlinder 

Locatie: Yoga Mission bij Natuurboerderij de Brinkhorst, Wageningseberg 43 in Amersfoort Vathorst

Holistische Baby/Dreumes massage, yoga & klank

Woensdag 17 april

Holistische Baby/Dreumes massage, yoga & klank!

Even een moment samen genieten met je kindje(s) en bewust stilstaan tijdens deze mooie, maar intense periode is niet vanzelfsprekend. Terwijl het juist prettig kan zijn om met andere mama’s / papa’s  je geluk en onzekerheden te delen én samen met je kindje(s) plezier te maken.

Je maakt kennis met holistische babymassage, we bewegen samen (passend bij de leeftijd) en Sandra speelt op de handpan en de koshi’s om te ontspannen. Telkens met een ander thema!

Kom plezier maken op onze fijne plek bij Natuurboerderij de Brinkhorst in Amersfoort Vathorst. Er is tijd om te voeden en wat te eten/drinken tussendoor. 

Welkom vanaf 5 weken na je bevalling tot ongeveer 3 jaar. Broertjes/zusjes ook welkom! Aanmelden via je account in MomoYoga of onderstaand aanmeldformulier.

♡Datum & Tijd: woensdag 17 april van 9.30 – 11.00 uur

♡Investering: € 27,50,- per duo volwassene en baby/dreumes samen 

Docente: Eigenaresse Sandra Welten

Locatie: Yoga Mission bij Natuurboerderij de Brinkhorst, Wageningseberg 43 in Amersfoort Vathorst

Ouder & Kind Summervibes met Bewegen & Muziek (1 t/m 6 jr)

Vrijdag 24 mei

Op avontuur in de wondere wereld van de natuur, de kleur en glans van de sprookjeswereld… alles is mogelijk als je je fantasie gebruikt! Dans je mee op droomreis?

Een heel fijn moment samen met je kind(eren), weg van het alledaagse wat allemaal moet. Kom plezier maken op onze fijne plek bij Natuurboerderij de Brinkhorst in Amersfoort Vathorst.  Na de workshop is er tijd om wat te drinken.

Bij mooi weer gaan we naar buiten in de wei!

Welkom vanaf 1  jaar tot ongeveer 6 jaar. Broertjes/Zusjes en vriendjes/vriendinnetjes welkom. Geen yoga ervaring nodig! Aanmelden via je account in MomoYoga of onderstaand aanmeldformulier.

♡Datum & Tijd: Vrijdag 24 mei van 15.30 – 16.30 uur

♡Investering: € 17,50,- per duo volwassene en kind samen. Los ticket wanneer je met meerdere kindjes komt is € 7,50. 

Docente: Linda Hessing van de Dansende Vlinder

Locatie: Yoga Mission bij Natuurboerderij de Brinkhorst, Wageningseberg 43 in Amersfoort Vathorst

Ouder & Kind Dansexpressie met Klank (2,5 t/m 6 jaar)

Zondag 22 juni

De kinderen en volwassenen worden samen uitgenodigd om op dansavontuur te gaan waar de fantasie vrijuit mag stromen! Met live muziek, betoverende attributen en wondermooie aankleding, is het een kleurrijke beleving vol verassingen! We starten met speelse aardingsoefeningen om rustig te landen bij onszelf. Lekker in beweging om plezier te maken. We eindigen met een visualisatie  om tot ontspanning te komen.

Linda neemt je mee op avontuur waarin je je verwondert, geniet & laat meebewegen op de mooie klanken.

Een heel fijn moment samen met je kind(eren), weg van het alledaagse wat allemaal moet. Kom plezier maken op onze fijne plek bij Natuurboerderij de Brinkhorst in Amersfoort Vathorst.  Na de workshop is er tijd om wat te drinken.

Welkom vanaf 2,5 jaar t/m 6 jaar. Geen yoga ervaring nodig! Aanmelden via je account in MomoYoga of onderstaand aanmeldformulier.

♡Datum & Tijd: Zondag 23 juni van 11.15 – 12.15 uur

♡Investering: € 25,- per duo volwassene en kind samen 

Docente: Linda Hessing van de Dansende Vlinder 

Locatie: Yoga Mission bij Natuurboerderij de Brinkhorst, Wageningseberg 43 in Amersfoort Vathorst

Ouder & Kind Klank & Droomreis (6 jr & ouder)

Zondag 22 juni

Met een geleide fantasie verhaal, worden de kinderen en volwassenen mee op reis genomen door de verbeeldingskracht, vol fijne ervaringen en prachtige beelden, die een positief gevoel geven!
Met een breed scala aan muziekinstrumenten maakt Linda er passende muziek bij, waardoor alle droomervaringen op een dieper niveau gevoeld kunnen worden. Dit is een liggende klankreis, om samen met je kind te
genieten van rust, ontspanning & om weg te dromen. Het helpt prikkels verwerken en om je comfortabel te voelen in je lijf. Super om de drukke schoolweek ontspannen te starten.

Linda neemt je mee op reis waarbij je alles mag loslaten, genieten & opgeladen naar huis gaat.

Een heel fijn moment samen met je kind(eren), weg van het alledaagse wat allemaal moet. Kom plezier maken op onze fijne plek bij Natuurboerderij de Brinkhorst in Amersfoort Vathorst.  Na de workshop is er tijd om wat te drinken.

Welkom vanaf 7  jaar & ouder.  Aanmelden via je account in MomoYoga of onderstaand aanmeldformulier.

♡Datum & Tijd: Zondag 23 juni van 12.45 – 13.45 uur

♡Investering: € 25,- per duo volwassene en kind samen. 

Docente: Linda Hessing van de Dansende Vlinder

Locatie: Yoga Mission bij Natuurboerderij de Brinkhorst, Wageningseberg 43 in Amersfoort Vathorst

Ouder & Kind Yoga

Kinderyoga & Dansjuf Ilona neemt jullie op een speelse manier mee in het land van kinderyoga & mindfulness.

Met telkens een ander thema passend bij de seizoenen verrast ze de kinderen (en ouders) met bewegingsoefeningen, leert ze masseren en vooral ook hoe ze zich happy kunnen voelen in hun eigen lijf. Samen met mama, papa, opa, oma, familielid of buuf is het telkens weer een feestje om te zien hoe er verbinding ontstaat en alle ontspannen gezichten onze yogastudio blij verlaten.

Een heel fijn moment samen met je kind(eren), weg van het alledaagse wat allemaal moet. Kom plezier maken op onze fijne plek bij Natuurboerderij de Brinkhorst in Amersfoort Vathorst.  Na de workshop is er tijd om wat te drinken en wat lekkers.

Welkom vanaf 2,5 jaar tot ongeveer 8 jaar. Geen yoga ervaring nodig! Aanmelden via je account in MomoYoga of onderstaand aanmeldformulier.

♡Datum & Tijd: Na de zomer starten we weer aangezien Ilona met zwangerschapsverlof is tot aug 2024

♡Investering: € 25,- per duo volwassene en kind samen 

Docente: Kinderyoga & Dansjuf Ilona Kruijt 

Locatie: Yoga Mission bij Natuurboerderij de Brinkhorst, Wageningseberg 43 in Amersfoort Vathorst

Contact & Aanmelden

Enthousiast geworden? Ik ontmoet je graag!

Werkgebied regio Midden-Nederland:

Amersfoort, Hoevelaken, Nijkerk, Achterveld, Bunschoten-Spakenburg, Zeewolde, Putten, Soest, Baarn, Utrecht, Hilversum, ’t Gooi, Apeldoorn, Voorthuizen, Ermelo & Harderwijk.

Woon je buiten deze regio? Stuur me een bericht zodat we kunnen overleggen wat mogelijk is.

Werkdagen: Maandag, Dinsdag (tot 14.00 uur), Woensdag & Vrijdag. Geef je voorkeur aan in je reservering.

Wil je iemand een ervaring cadeau geven? Stuur me een bericht met de gewenste behandeling of het bedrag en ik maak een cadeaubon voor je klaar. 

Waarom Mama's Mission?

Persoonlijk

Direct contact met mij en met oog voor jou en je behoefte(n) van dat moment. Mijn missie om jouw helemaal op je gemak te laten zijn en aan te voelen wat jij/jullie nodig hebben. Zonder poespoes en zweverigheid, wel effectief en ontspannend.

Deskundig

Met gedegen kennis door middel van opleidingen, cursussen, eigen ervaringen en die van al mijn klanten ben je bij mij in goede handen. Vertrouwd, veilig en gepassioneerd.

Vertrouwde omgeving

Voor een groot deel van mijn diensten kom ik bij je thuis en neem alles mee zodat je zelf de deur niet uit hoeft en nergens aan hoeft te denken. Zo ben je in je eigen vertrouwde omgeving. Kom je naar de yogastudio? Onze groepen voor yoga & workshops zijn klein zodat iedereen de aandacht krijgt die zij verdiend.

Wat anderen ervaren: