ontvang - ontspan- verbind

Mama's Mission

~Sandra Welten~

UITLEG BEHANDELINGEN

Een uitleg naar hoe ik te werk ga en wat de verschillende onderdelen inhouden. Elke behandeling is maatwerk want ik vind het super belangrijk dat jij ontspannen en relaxed op de tafel komt liggen. We maken een praatje vooraf zodat ik een duidelijk beeld krijg van wat er nodig is. 

Mocht je alsnog vragen hebben, stuur me gerust een bericht of bel me om kennis te maken.

Een cadeaubon is een hele fijne manier om je partner, vriendin of familielid de verdiende aandacht te geven tijdens deze periode.

Lees hier meer over Sandra die jou in de watten komt leggen. Alle behandelingen zijn te boeken bij jou thuis of op mijn locatie in Hooglanderveen (Amersfoort).

massage

MASSAGES

Bij elke massage ga ik holistische te werk en combineer ik invloeden vanuit Ayurveda, Yoga, Kinesiologie, Energie & Bio-Release. Met natuurlijke massageolie, marma oliën (vanuit Ayurveda) en gebruik van etherische oliën wordt je hele lichaam gemasseerd met als doel het lichaam & geest helemaal te laten ontspannen, blokkades op te lossen en klachten te verlichten.

Het woord massage alleen dekt de lading niet. Zie het als een totale re-set voor je hele systeem. We werken samen vanuit de energie en het zelf herstellend vermogen van het lichaam, om zo weer te mogen ervaren wie jij in essentie bent. 

Toepasbaar tijdens elke fase van je leven. Als vrouw, mama of zwangere mama. 

YONI STOMEN

Yoni wat…? Er is nog heel veel onwetendheid over yoni stomen in onze Westerse wereld. Als je het mij een aantal jaren geleden had gevraagd had ik precies hetzelfde gereageerd. Maar het heeft mijn postpartum periode echt veranderd en inmiddels die van vele andere vrouwen die ik hiermee kennis heb mogen laten maken. En het stomen is niet alleen voor na de bevalling, maar breed inzetbaar voor elke vrouw.

We vinden het ‘normaal’ om te stomen als we verkouden zijn, maar ons meest kwetsbare gebied stomen, dat geeft een andere lading. Het brengt een moment van diepe ontspanning en het (weer) zakken in je eigen lijf.

Dit ritueel is al eeuwenoud en wordt door verschillende volken nog steeds toegepast, op heel veel verschillende momenten. Het gebied wat we stomen is de ‘yoni’ en omvat het gebied baarmoeder, eierstokken, vagina en vulva. Met kruiden, speciaal afgestemd op jou zit je op een handgemaakte stoomkruk en begeleid ik je met een meditatie om dit gebied aandacht te geven, te reinigen, je hormonen in balans te brengen en stil te staan bij deze (intense) periode. Het stomen kan zowel na een natuurlijke bevalling als keizersnede. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dit een bijzondere ervaring is en weldaad voor het hele lijf (en hoofd).

Yoni stomen kan ook ingezet worden bij een verliesgeboorte. Het stomen geeft een gevoel van verzachting en heling op de emotionele wond van het verlies en kan het op deze manier verbinden met je lichaam en helpen om opnieuw vertrouwen in je lichaam terug te krijgen. Zowel bij recent verlies of ouder verlies. De warmte van de stoom kan wat zachtheid brengen in de leegte die je voelt.

REBOZO SLUITINGSRITUEEL

Een Rebozo (ook wel Peraya genoemd) is een traditionele geweven doek uit Midden en Zuid Amerika en wordt op verschillende manier gebruikt. Als draagdoek voor baby’s en kinderen, als sjaal om te beschermen tegen kou, als massagedoek, als ondersteuning tijdens de zwangerschap & om het lichaam te ‘sluiten’ na een bevalling. Je zult een diepe ontspanning ervaren.

Tijdens een sluitingsritueel kom je liggen en wordt je ingewikkeld in een aantal Rebozo doeken. Je wordt ‘gedragen’ en door de speciale manier van omsluiten van het lichaam voelt het geborgen en wordt je lichaam weer van jou. Naast mama ben je ook nog vrouw. Het is een moment om het moederschap te eren, jouw lijf aandacht te geven, de baarmoeder weer terug te brengen op z’n plek en je weer in je kracht te zetten.

Het maakt de overgang van binnen naar buiten makkelijker en is een afsluiting van het kindje/kindjes die je hebt gedragen. Mijn eigen ervaring is dat het echt een verschil maakt in hoe ik me voelde voor en na het ritueel. Krachtiger, meer in mijn eigen lijf en vol zelfvertrouwen. Ik laat het jou graag ervaren!

Dit ritueel is altijd in combinatie met massage en kan worden gedaan vanaf 2 weken na de bevalling tot jaren erna. Het is prettig om dit ritueel met 2 personen te doen, dus een partner, moeder, vriendin erbij te betrekken. Zo is de druk op het lijf prettiger. Heb je niemand in je omgeving die erbij kan zijn, laat het me dan even weten.

Er is ruimte voor je geboorte,- én bevallingsverhaal. Ook in te zetten na verliesgeboorte (miskraam, afgebroken zwangerschap of stilgeboorte).

De doeken die ik gebruik komen uit Mexico en zijn daar gekocht door een vriend die daar is opgegroeid. Zo weet ik dat ze met liefde zijn gemaakt en uitgekozen om jou het beste te kunnen geven.

RUG PAKKING

Na een bevalling zijn de rugspieren vaak stijf en hebben ze ontspanning nodig. Je buik kan leeg aanvoelen en door al het tillen en de baring zelf kan je rug wel wat liefde gebruiken. Met een warme doek & bijpassende oliën geven we de onderrug aandacht, zodat vanuit de basis (stuit) de energie weer kan gaan stromen. Zonder druk alleen met zachte aanraking. In combinatie met de full body massage is dit een extra cadeautje om jouw herstel te bevorderen. Het werkt revitaliserend en kalmerend voor de spieren, bindweefsels en indirect ook op de organen in de buik.

Contact & Aanmelden

Enthousiast geworden? Ik ontmoet je graag!

Werkgebied regio Midden-Nederland:

Amersfoort, Hoevelaken, Nijkerk, Achterveld, Bunschoten-Spakenburg, Zeewolde, Putten, Soest, Baarn, Utrecht, Hilversum, ’t Gooi, Apeldoorn, Voorthuizen, Ermelo & Harderwijk.

Woon je buiten deze of kom je liever naar mij toe? In Hooglanderveen heb ik een praktijkruimte waar ik je graag ontvang.

Werkdagen: Maandag, Dinsdag (tot 14.00 uur), Woensdag & Vrijdag. Geef je voorkeur aan in je reservering.

Wil je iemand een ervaring cadeau geven? Stuur me een bericht met de gewenste behandeling of het bedrag en ik maak een cadeaubon voor je klaar. 

Waarom Mama's Mission?

Persoonlijk

Direct contact met mij en met oog voor jou en je behoefte(n) van dat moment. Mijn missie om jouw helemaal op je gemak te laten zijn en aan te voelen wat jij/jullie nodig hebben. Zonder poespoes en zweverigheid, wel effectief en ontspannend.

Deskundig

Met gedegen kennis door middel van opleidingen, cursussen, eigen ervaringen en die van al mijn klanten ben je bij mij in goede handen. Vertrouwd, veilig en gepassioneerd.

Vertrouwde omgeving

Voor een groot deel van mijn diensten kom ik bij je thuis en neem alles mee zodat je zelf de deur niet uit hoeft en nergens aan hoeft te denken. Zo ben je in je eigen vertrouwde omgeving. Kom je naar de yogastudio? Onze groepen voor yoga & workshops zijn klein zodat iedereen de aandacht krijgt die zij verdiend.

Wat anderen ervaren: